El Quartet Vivancos és una formació jove que va sorgir a l'Escola Superior de Música de Catalunya el 2019, amb la guia del reconegut Quartet Casals, que els va atorgar una matrícula d'Honor per cloure amb èxit la seva etapa a l'ESMuC.

Amb una destacada formació, han rebut classes magistrals de membres d'importants agrupacions com l'Alban Berg Quartet, el Quartet Modigliani, el Quartet Cosmos, el Kronos Quartet, l'Artemis Quartet, i han compartit experiències amb destacats músics com Sol Gabetta i Gaultier Capuçon, entre altres.

El reconeixement de les Joventuts Musicals d'Alemanya els ha permès participar en diverses ocasions en el prestigiós curs de Weikersheim, destinat a quartets de corda i altres formacions cambrístiques. A més, han estat seleccionats com un dels quatre grups per a les Jornades Professionals per a Formacions de Cambra, organitzades per l'Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i l'ICEC.

El 2019, van protagonitzar el seu primer gran esdeveniment inaugurant, juntament amb el Kronos Quartet, el Festival del Grec. A l'estiu del 2021, van ser convidats al prestigiós Festival Internacional Pau Casals de Prades, actuant com a quartet i formant part de l'orquestra del festival. El seu retorn al Festival per a l'Estiu del 2024 demostra la continuïtat del seu èxit. Malgrat la seva joventut, el quartet ja ha actuat en importants sales i festivals, destacant l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l'Auditori de la Fundació Juan March de Madrid, l'Auditori de Burgos, l'Auditori de Pontevedra, el Festival de Porta Ferrada i a la Schubertiada entre altres. Aquest Setembre debuten al Palau de la Música Catalana dins del cicle Primer Palau.

Son guanyadors de diversos concursos com el 1r premi a la tercera edició del Concurs Amics de Cambra Romànica d'Andorra o el 3r premi al concurs Josep Mirabents i Magrans. Han estrenat i enregistrat una obra del compositor Bernat Vivancos, dedicada al propi quartet, la qual ha estat emesa a la ràdio per Catalunya Música.

A més de la seva trajectòria com a quartet, són fundadors i caps de corda de la Camerata de Música Catalana, orquestra dedicada a la divulgació d'obres de compositors catalans, consolidant així la seva influència en el panorama musical català.


Jordi Prim

Jordi Prim Roma és un violinista nascut el 30 de juny del 2000 a Albatàrrec, Lleida. El 2009 va ingressar a l'Escolania de Montserrat sota la batuta de Bernat Vivancos. Posteriorment, el 2014, a l'IEA Oriol Martorell amb Heriberto Fonseca i el 2018 va ingressar a l'ESMuC amb la professora Helena Satué.
Ha estat membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya). Ha actuat a tot el món a països com França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Polònia, Bèlgica, Grècia, Rússia, Estats Units, etc.
Ha rebut classes de professos com Anna Chumachenco, Mihaela Martin, Abel Tomàs Kai Glausteen, Raquel Castro, Josep Colomé, Corrado Bolsi, Manuel Guillén, Guliano Carmignola, Nikolai Minchev i Mincho Minchev, Barbara Doll, Tedi Papavrami, Corey Cerovsek i Jack Liebeck.
Ha guanyat el 1er premi del concurs de violí de Barcelona 2017 entre altres guardons solístics i cambrístics. També va obtenir la màxima qualificació als exàmens ABRSM de la Royal School of Music de Londres.
Recentment ha gravat una obra de Bernat Vivancos per a violí solista i 8 violins acompanyants a l'estudi i el segell de SGAE Espanya.
Ha participat al Festival Internacional Pau Casals de Prades a l'estiu del 2021, formant part de l'orquestra i treballant amb directors i solistes d'alt prestigi com Gautier i René Capuçon i Sol Gabetta, Josep Pons, Vladimir Spivakov i Pierre Bleuse. Ha participat al festoival de música de cambra Clasclas amb el trio Gaudí, del qual és integrant i fundador, i on van rebre classes del prestigiós Trio Guarnieri.
Toca un violí Bernardel, construït el 1844 a París.


Biel Ricart

Va començar els seus estudis de violí a la temprana edat de 4 anys sota la tutela de Montse Ciurans. Va culminar la seva formació a l'Institut Escuela Artística Oriol Martorell (Barcelona) amb Heriberto Fonseca, aconseguint una menció honorífica en el seu últim any. Ha ampliat la seva experiència musical amb classes magistrals i la guia de destacats professors, incloent Julia Fischer, Vera Martínez Mehner, Nicolas Chumachenco, Mariana Todorova, Ju-Young Baek, Alexis Galpérine, Jennifer Gilbert, Aleksander Krapovsky, Helena Satué i Eva Graubin, entre d'altres.
En música de cambra, ha participat en classes magistrals amb experts reconeguts com Guillaume Sutre, Weigang Li (Cuarteto Hangai), Peter Schuhmayer, Johannes Meissl, Herbert Kefer, Othmar Müller (Cuarteto Artis), Agnès Sulem, Yovan Markovich i Franck Krawczyk, entre d'altres.

Actualment cursa el seu primer any de màster al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lió (França), sota la direcció de Marianne Piketty, Manuel Solans i Harvey de Souza. Al gener de 2022, va destacar com a solista interpretant el Concert No. 1 de Shostakóvich amb l'orquestra del conservatori de Lió sota la direcció d'Antonio Méndez.
A més, durant l'any 2021, va seguir un Grau de quartet de corda amb Luc-Marie Aguera al Conservatoire à
rayonnement régional de París amb el Quartet Nadia. La seva participació a la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) entre 2017 i 2019, dirigida per Josep Pons, i la seva actual membresia a l'EUYO (European Union Youth Orchestra) des del 2022, sota la direcció de directors com Ivan Fischer o Gianandrea Noseda, destaquen el seu compromís i excel·lència en l'àmbit musical.


Estela Megías

Nascuda el març de 1999, és una jove violista de Madrid. Va començar els seus estudis al Conservatori Joaquin Turina als 7 anys, on posteriorment va a rebre el premi de fi de grau del seu instrument i va a obtenir els premis de la Comunidad de Madrid. Mentre, començava els seus estudis amb Ashan Pillai, amb qui va estar un any amb la beca d'interpretació a l'universitat Alfonso X El Sabio i amb qui ha finalitzat la carrera en la ESMuC.
Actualment está cursant els estudis de Máster en interpretació amb Predrag Katanic a la Anton Bruckner Privatuniversität, Linz.
Ha rebut classes de grans violistes com Joaquín Riquelme, Josep Puchades, Wenting Kang,
Jonathan Brown, Hartmut Rohde i Thomas Selditz.
Amb tot just 15 anys va començar a interactuar en el món orquestral, sent seleccionada com a titular de la Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid on va estar diversos anys. Des del 2019 és membre titular de la Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO) i de la Jove Orquestra de la Unió Europea (EUYO), a més de col·laborar amb agrupacions com la Ferrara Chamber Academy, el Festival Pablo Casals de Prades i en programes del Young Euro Classic, a més de colaborar amb diverses orquestres espanyoles. Des del 2022 ès membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE), i ha actuat a salas com la Concertgebouw de Ámsterdam, la Koncerthaus de Berlín, la National Philarmonie de Varsòvia, i altres sales emblemàtiques de diferents països europeus.


Quim Tejedor

Nascut a L'Hospitalet de Llobregat, Quim Tejedor inicia els seus estudis a l'escola de música del Palau i més endavant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Eulàlia Nosàs, on va obtenir les màximes qualificacions tant en violoncel com en música de cambra i va ser reconegut guanyant el premi d'honor per unanimitat. Ha estat graduat a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Cristoforo Pestalozzi i Arnau Tomàs rebent la matrícula d’honor en el seu recital i també en música de cambra amb el Quartet Casals com a professors. Actualment realitza un màster d'interpretació a la Hochschule für Musik und Theater d’Hamburg amb la professora Tanja Tetzlaff.
Ha actuat com a solista amb diverses orquestres com la Simfònica del Conservatori de Barcelona, la Jove Orquestra intercomarcal de Catalunya i la Camerata de Música Catalana.  Així mateix, ha estat guardonat en diversos concursos com el concurs de solistes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (2018), la menció d'honor al concurs de solistes de la JOIC (2019), el primer premi al concurs de Cambra Romànica d'Andorra (2021) o en el concurs Josep Mirabent i Magrans (2023) entre altres. Ha estat també guanyador de la Beca Josep Pons (2023)
 Ha estat membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la JONDE i ha participat a altres orquestres com la Camerata Casals, l'OBC, la Simfònica del Vallès o l'orquestra del prestigiós Festival Pablo Casals de Prades entre altres orquestres d’arreu d’Alemanya. Ha participat en la gravació de la integral de simfonies de Beethoven amb l’orquestra de la Hochschule für Musik d’Hamburg com violoncel principal de l’Orquestra sota la direcció de Ulrich Windfuhr.
Ha completat la seva formació rebent classes i participant en diverses Masterclasses de reconeguts violoncel·listes com Gautier Capuçon, Sol gabetta, Tristan Cornut, Rafael Rosenfeld, Gustav Rivinius, Anssi Kartunen, Arnau Tomàs i Erica Wise entre d'altres.