El Quartet Vivancos és jove quartet que es va formar a l'Escola Superior de Música de Catalunya l'any 2019. Sota la tutela del prestigiós Quartet Casals, amb qui van obtenir una matrícula d'honor en graduar-se. Han tingut l'oportunitat de participar en diversos cursos i classes magistrals amb membres d'importants agrupacions com l'Alban Berg Quartet, el Quartet Modigliani, el Quartet Cosmos, el Kronos Quartet, l'Artemis Quartet i el Vogler Quartet.

A més, han estat seleccionats per assistir al destacat curs internacional de Weikersheim, organitzat per les Joventuts Musicals d'Alemanya en diverses ocasions. També van ser un dels quatre grups triats per a les Jornades Professionals per a formacions de Cambra organitzades per l'Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i l'ICEC.

El Quartet Vivancos ha tingut l'honor d'actuar en esdeveniments notables com la inauguració del Festival Internacional del Grec a l'estiu de 2019, col·laborant amb el Kronos Quartet. També van ser convidats al prestigiós Festival Internacional Pau Casals de Prades, on també van tenir el privilegi de rebre una classe magistral de la famosa violoncel·lista Sol Gabetta. El 2023, van formar part del cartell del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

Han actuat a tota Europa, incloent països com Alemanya, els Països Baixos i França. També han participat en diversos cicles de concerts a nivell nacional i internacional, destacant el Festival Pablo Casals de Prades (França), el cicle de Cambra Romànica a Andorra, el cicle de la Societat Filharmònica al Palau de la Música de València, la Fundació Juan March de Madrid i l'ICMC de Weikersheim, entre d'altres.

El Quartet Vivancos ha aconseguit el 1r premi a la tercera edició del Concurs Amics de Cambra Romànica d'Andorra el 2021 i el 3r premi al Concurs Josep Mirabents i Magrants de Sitges el 2023. També han estrenat i enregistrat l'obra "Oratio" del compositor Bernat Vivancos, dedicada al propi quartet, que es va emetre a la ràdio per Catalunya Música. A més, són els fundadors i caps de corda de la Camerata de Música Catalana.

 


Jordi Prim

Jordi Prim Roma és un violinista nascut el 30 de juny del 2000 a Albatàrrec, Lleida. El 2009 va ingressar a l'Escolania de Montserrat sota la batuta de Bernat Vivancos. Posteriorment, el 2014, a l'IEA Oriol Martorell amb Heriberto Fonseca i el 2018 va ingressar a l'ESMuC amb la professora Helena Satué.
Ha estat membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya). Ha actuat a tot el món a països com França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Polònia, Bèlgica, Grècia, Rússia, Estats Units, etc.
Ha rebut classes de professos com Anna Chumachenco, Mihaela Martin, Abel Tomàs Kai Glausteen, Raquel Castro, Josep Colomé, Corrado Bolsi, Manuel Guillén, Guliano Carmignola, Nikolai Minchev i Mincho Minchev, Barbara Doll, Tedi Papavrami, Corey Cerovsek i Jack Liebeck.
Ha guanyat el 1er premi del concurs de violí de Barcelona 2017 entre altres guardons solístics i cambrístics. També va obtenir la màxima qualificació als exàmens ABRSM de la Royal School of Music de Londres.
Recentment ha gravat una obra de Bernat Vivancos per a violí solista i 8 violins acompanyants a l'estudi i el segell de SGAE Espanya.
Ha participat al Festival Internacional Pau Casals de Prades a l'estiu del 2021, formant part de l'orquestra i treballant amb directors i solistes d'alt prestigi com Gautier i René Capuçon i Sol Gabetta, Josep Pons, Vladimir Spivakov i Pierre Bleuse. Ha participat al festoival de música de cambra Clasclas amb el trio Gaudí, del qual és integrant i fundador, i on van rebre classes del prestigiós Trio Guarnieri.
Toca un violí Bernardel, construït el 1844 a París.


Estela Megías

Nascuda el març de 1999, és una jove violista de Madrid. Va començar els seus estudis al Conservatori Joaquin Turina als 7 anys, on posteriorment va a rebre el premi de fi de grau del seu instrument i va a obtenir els premis de la Comunidad de Madrid. Mentre, començava els seus estudis amb Ashan Pillai, amb qui va estar un any amb la beca d'interpretació a l'universitat Alfonso X El Sabio i amb qui ha finalitzat la carrera en la ESMuC.
Actualment está cursant els estudis de Máster en interpretació amb Predrag Katanic a la Anton Bruckner Privatuniversität, Linz.
Ha rebut classes de grans violistes com Joaquín Riquelme, Josep Puchades, Wenting Kang,
Jonathan Brown, Hartmut Rohde i Thomas Selditz.
Amb tot just 15 anys va començar a interactuar en el món orquestral, sent seleccionada com a titular de la Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid on va estar diversos anys. Des del 2019 és membre titular de la Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO) i de la Jove Orquestra de la Unió Europea (EUYO), a més de col·laborar amb agrupacions com la Ferrara Chamber Academy, el Festival Pablo Casals de Prades i en programes del Young Euro Classic, a més de colaborar amb diverses orquestres espanyoles. Des del 2022 ès membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE), i ha actuat a salas com la Concertgebouw de Ámsterdam, la Koncerthaus de Berlín, la National Philarmonie de Varsòvia, i altres sales emblemàtiques de diferents països europeus.


Quim Tejedor

Nascut a L'Hospitalet de Llobregat, Quim Tejedor inicia els seus estudis a l'escola de música del Palau i més endavant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Eulàlia Nosàs, on va obtenir les màximes qualificacions tant en violoncel com en música de cambra i va ser reconegut guanyant el premi d'honor per unanimitat. Ha estat graduat a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Cristoforo Pestalozzi i Arnau Tomàs rebent la matrícula d’honor en el seu recital i també en música de cambra amb el Quartet Casals com a professors. Actualment realitza un màster d'interpretació a la prestigiosa Hochschule für Musik und Theater d’Hamburg amb la professora Tanja Tetzlaff.
Ha actuat com a solista amb diverses orquestres com la Simfònica del Conservatori de Barcelona, la Jove Orquestra intercomarcal de Catalunya i la Camerata de Música Catalana. Així mateix, ha estat guardonat en diversos concursos com el concurs de solistes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (2018), la menció d'honor al concurs de solistes de la JOIC (2019), el primer premi al concurs de Cambra Romànica d'Andorra (2021) o en el concurs Josep Mirabent i Magrans entre altres. Ha estat també guanyador de la Beca Josep Pons.
 Forma part també del Trio Boreas, format recentment a Hamburg i que se’l ha valorat com un trio d’una important projecció. Ha estat membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la JONDE i ha participat a altres orquestres com la Camerata Casals, l'OBC, la Simfònica del Vallès o l'orquestra del prestigiós Festival Pablo Casals de Prades entre altres orquestres d’arreu d’Alemanya. Ha participat en la gravació de la integral de simfonies de Beethoven amb l’orquestra de la Hochschule für musik d’Hamburg com violoncel principal de l’Orquestra sota la direcció de Ulrich Windfuhr. Properament estrenarà l’obra “Impromptu i postludi” per violoncel i piano del jove i prometedor compositor Lluís Gual.
Ha completat la seva formació rebent classes i participant en diverses Masterclasses de reconeguts violoncel·listes com Gautier Capuçon, Sol gabetta, Tristan Cornut, Rafael Rosenfeld, Gustav Rivinius, Anssi Kartunen, Arnau Tomàs i Erica Wise entre d'altres.