El Quartet Vivancos és un jove quartet format a l'Escola Superior de Música de Catalunya el 2019, sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals. El quartet també ha tingut l'oportunitat de participar en diversos cursos i masterclasses amb integrants d'importants agrupacions com l'Alban Berg Quartet, el Quartet Modigliani, el Quartet Cosmos, el Kronos Quartet, l'Artemis Quartet i el Vogler Quartet. Han estat seleccionats per assistir al important curs internacional de Weikersheim, organitzat per les Joventuts Músicals d'Alemanya en diverses ocasions i també han estat un dels quatre grups seleccionats per les Jornades Professionals per a formacions de Cambra organitzades per l'Institut Ramón Llull, el Quartet Casals i ICEC.

Han estat convidats per participar a la inauguració del Festival Internacional del Grec a l'estiu de 2019, colaborant juntament amb el Kronos Quartet; també han estat convidats al prestigiós Festival Internacional Pau Casals de Prades on van tenir el privilegi de rebre una classe de la famosa violoncel·lista Sol Gabetta. Aquest 2023 formen part del cartell del Festival de Porta Ferrada Sant Feliu de Guíxols.
Han actuat arreu d'Europa passant per països com Alemanya, Holanda o
França i han format part de diversos cicles de concerts d'àmbit nacional i internacional, destacant el Festival Pablo Casals de Prades (França), el cicle de Cambra Romànica a Andorra, el cicle de la Societat Filharmònica desenvolupat al Palau de la Música de València, a la Fundació Juan March de Madrid i el l'ICMC de Weikersheim entre altres cicles de joves talents.

Són guanyadors del 1r premi de la tercera edició del Concurs Amics de
Cambra Romànica d'Andorra el 2021.

Han estrenat i gravat
l'obra"Oratio" del compositor Bernat Vivancos, dedicada al quartet mateix, emesa a la ràdio per Catalunya Música.
Són fundadors i caps
de corda de la Camerata de Música Catalana.


Jordi Prim

Jordi Prim Roma és un violinista nascut el 30 de juny del 2000 a Albatàrrec, Lleida. El 2009 va ingressar a l'Escolania de Montserrat sota la batuta de Bernat Vivancos. Posteriorment, el 2014, a l'IEA Oriol Martorell amb Heriberto Fonseca i el 2018 va ingressar a l'ESMuC amb la professora Helena Satué.
Ha estat membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya). Ha actuat a tot el món a països com França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Polònia, Bèlgica, Grècia, Rússia, Estats Units, etc.
Ha rebut classes de professos com Anna Chumachenco, Mihaela Martin, Abel Tomàs Kai Glausteen, Raquel Castro, Josep Colomé, Corrado Bolsi, Manuel Guillén, Guliano Carmignola, Nikolai Minchev i Mincho Minchev, Barbara Doll, Tedi Papavrami, Corey Cerovsek i Jack Liebeck.
Ha guanyat el 1er premi del concurs de violí de Barcelona 2017 entre altres guardons solístics i cambrístics. També va obtenir la màxima qualificació als exàmens ABRSM de la Royal School of Music de Londres.
Recentment ha gravat una obra de Bernat Vivancos per a violí solista i 8 violins acompanyants a l'estudi i el segell de SGAE Espanya.
Ha participat al Festival Internacional Pau Casals de Prades a l'estiu del 2021, formant part de l'orquestra i treballant amb directors i solistes d'alt prestigi com Gautier i René Capuçon i Sol Gabetta, Josep Pons, Vladimir Spivakov i Pierre Bleuse. Ha participat al festoival de música de cambra Clasclas amb el trio Gaudí, del qual és integrant i fundador, i on van rebre classes del prestigiós Trio Guarnieri.
Toca un violí Bernardel, construït el 1844 a París.


Biel Ricart

Va començar a estudiar violí als 4 anys amb Montse Ciurans. Va estudiar a l'Institut Escola Artística Oriol Martorell (Barcelona) amb Heriberto Fonseca on va obtenir menció honorífica en el seu últim any.

Ha rebut classes magistrals i ha tinge de professor entre d’altres amb: Julia Fischer, Vera Martínez Mehner, Nicolas Chumachenco, Mariana Todorova, Ju- Young Baek, Alexis Galpérine, Jennifer Gilbert, Aleksander Krapovsky, Helena Satué i Eva Graubin entre d'altres.

Va tenir classes magistrals en música de cambra amb: Guillaume Sutre, Weigang Li (Quartet Hangai), Peter Schuhmayer, Johannes Meissl, Herbert Kefer, Othmar Müller (Quartet Artis), Agnès Sulem, Yovan Markovich, Franck Krawczyk entre d'altres.
Actualment estudia el primer any de màster al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lió (França), amb Marianne Piketty, Manuel Solans i Harvey de Souza. Al gener 2022 va interpretar com a solista el concert de Shostakovich N. 1 amb l’orquestra del conservatori de Lió sota la batuta de Antonio Méndez.

Va seguir un Grau de quartet de corda amb Luc-Marie Aguera durant el 2021 al Conservatoire à rayonnement régional de París amb Quatuor Nadia.

Ha estat membre del JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) entre 2017 i 2019 sota la batuta de Josep Pons entre d'altres.
És membre de l'EUYO (European Union Youth Orchestra) desde el 2022 i sota la batuta de directors com Ivan Fischer o Gianandrea Noseda.


Estela Megías

Nascuda el març de 1999, és una jove violista de Madrid. Va començar els seus estudis al Conservatori Joaquin Turina als 7 anys, on posteriorment va a rebre el premi de fi de grau del seu instrument i va a obtenir els premis de la Comunidad de Madrid. Mentre, començava els seus estudis amb Ashan Pillai, amb qui va estar un any amb la beca d'interpretació a l'universitat Alfonso X El Sabio i amb qui ha finalitzat la carrera en la ESMuC.
Actualment está cursant els estudis de Máster en interpretació amb Predrag Katanic a la Anton Bruckner Privatuniversität, Linz.
Ha rebut classes de grans violistes com Joaquín Riquelme, Josep Puchades, Wenting Kang,
Jonathan Brown, Hartmut Rohde i Thomas Selditz.
Amb tot just 15 anys va començar a interactuar en el món orquestral, sent seleccionada com a titular de la Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid on va estar diversos anys. Des del 2019 és membre titular de la Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO) i de la Jove Orquestra de la Unió Europea (EUYO), a més de col·laborar amb agrupacions com la Ferrara Chamber Academy, el Festival Pablo Casals de Prades i en programes del Young Euro Classic, a més de colaborar amb diverses orquestres espanyoles. Des del 2022 ès membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE), i ha actuat a salas com la Concertgebouw de Ámsterdam, la Koncerthaus de Berlín, la National Philarmonie de Varsòvia, i altres sales emblemàtiques de diferents països europeus.


Quim Tejedor

Nascut a L'Hospitalet de Llobregat, inicia els seus estudis a l'escola de música del Palau i més endavant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Eulàlia Nosàs, on va obtenir les màximes qualificacions tant en violoncel com en música de cambra i va ser reconegut guanyant el premi d'honor. Recentment ha estat graduat a la ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Cristoforo Pestalozzi i actualment realitza un màster d'interpretació a la Hochschule für Musik und Theater d'Hamburg amb Tanja Tetzlaff.

Ha actuat com a solista amb diverses orquestres com la l'Orquestra Simfònica del Conservatori de Barcelona, la Jove Orquestra intercomarcal de Catalunya i la Camerata de Música Catalana. Així mateix, ha estat guardonat en diversos concursos com el concurs de solistes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (2018), la menció d'honor al concurs de solistes de la JOIC (2019) o el primer premi al concurs de Cambra Romànica d'Andorra (2021).

Gran part de la seva carrera està dedicada a la música de cambra on ha rebut una important formació entre d'altres del Quartet Casals i Kennedy Moretti. Gràcies a la música de cambra ha realitzat concerts a importants festivals d'àmbit nacional i internacional, destacant el Festival Pablo Casals de Prades (França) amb el Quartet Vivancos, a la fundació Juan March de Madrid o al Festival ClasClas a Galícia juntament amb el Trio Gaudí entre altres.

Ha estat membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la JONDE i ha participat en diverses orquestres com la Camerata Casals, l'OBC, la Simfònica del Vallès o l'orquestra del Festival Pablo Casals de Prades.

Ha completat la seva formació rebent classes i participant en diverses Masterclasses de reconeguts violoncel·listes com Gautier Capuçon, Sol gabetta, Tristan Cornut, Rafael Rosenfeld, Gustav Rivinius, Anssi Kartunen, Arnau Tomàs i Erica Wise entre d'altres.